Web Arenas Molins

Home / / Web Arenas Molins

Descripció

Disseny de la web la pastisseria de Molins de Rei, Arenas Molins.

Els més de 90 anys de presencia i servei, obrint les seves portes els 365 dies de l’any de 6 del mati a 10 de la nit ininterrompudament, l´han convertit en un referent a la seva comarca. Sempre ha destacat per una màxima qualitat dels seus productes, elaborats cada dia artesanalment per pastissers propis seguint les pautes que s’utilitzaven casi be fa 100 anys, amb l’avanç de la tècnica i modernitat d’avui dia. L’alta qualitat de la matèria prima junt amb el procés artesà i natural de producció fan un producte final de sabor inigualable.

Alimentaria Exhibitions es una societat de Fira de Barcelona que organitza importants esdeveniments internacionals de referència a Europa i Llatinoamèrica dedicats al sector alimentari. Entre ells, Alimentaria en Barcelona, Lisboa i México; Bta. Barcelona Tecnologíes de l’Alimentació, Seafood Expo Southern Europe i Barcelona Degusta.

Amb seu a Barcelona, Alimentaria Exhibitions té xarxa d’agents internacionals en més de 45 països per obrir mercats i donar suport a la indústria alimentària en el seu creixement i expansió internacional.

Els salons d’Alimentaria Exhibitions reuneixen la millor oferta sectorial, atreuen als principals operadors del mercat i mostren les últimes tendències i avenços en R + D + i de la indústria alimentària. Fomenten, així mateix, el networking comercial i les reunions de treball amb compradors de tot el món per promoure oportunitats de negoci.

El seu model firal es basa en la innovació permanent i en la creació d’espais disruptius que aporten coneixement i propostes als reptes actuals de les empreses alimentàries, la restauració o el turisme gastronòmic.

A Espanya, les fires d’Alimentaria Exhibitions se celebren als recintos de Montjuic i Gran Vía de Fira de Barcelona.

Divesified CommunicationsFeira Internacional de Lisboa (FIL) i E.J Krause México són partners d’Alimentaria Exhibitions en l’organització internacional d’alguns dels seus salons.

– See more at: http://www.alimentaria.com/ca/quienes-somos#sthash.rowXl8yv.dpuf

Detalls del projecte

Related Projects