Web OpenBCN

Home / / Web OpenBCN

Descripció

Disseny de la web del restaurant de Barcelona Open BCN que és un bar-restaurant que va néixer l’any 2001 quan dos germans, en Santi i l’Agustí ,van decidir muntar el seu propi local a cavall entre els barris de l’Eixample i Gràcia; una aventura moguda pel seu interés per la restauració i la bona cuina.

El seu tàndem funciona desde fa temps i la seva vocació per treballar colze a colze ja ve de temps enrere; ambdós germans ja formaven equip en un altre negoci a la zona de Sarrià.

Actualment, l’Agustí, el petit dels germans, és qui s’encarrega de la cuina i de la preparació dels plats, mentre que el Santi porta tot allò que es cou fora: el servei i el tracte amb els clients.

Openbcn és un bar-restaurant ideal per menjar un entrepà, gaudir d’unes tapes, degustar un plat de carn o prendre tranquil·lament un cafè.

Ja sigui matí, migdia, tarda o nit, OpenBcn t’ofereix una àmplia selecció per picar, menjar i beure.

Alimentaria Exhibitions es una societat de Fira de Barcelona que organitza importants esdeveniments internacionals de referència a Europa i Llatinoamèrica dedicats al sector alimentari. Entre ells, Alimentaria en Barcelona, Lisboa i México; Bta. Barcelona Tecnologíes de l’Alimentació, Seafood Expo Southern Europe i Barcelona Degusta.

Amb seu a Barcelona, Alimentaria Exhibitions té xarxa d’agents internacionals en més de 45 països per obrir mercats i donar suport a la indústria alimentària en el seu creixement i expansió internacional.

Els salons d’Alimentaria Exhibitions reuneixen la millor oferta sectorial, atreuen als principals operadors del mercat i mostren les últimes tendències i avenços en R + D + i de la indústria alimentària. Fomenten, així mateix, el networking comercial i les reunions de treball amb compradors de tot el món per promoure oportunitats de negoci.

El seu model firal es basa en la innovació permanent i en la creació d’espais disruptius que aporten coneixement i propostes als reptes actuals de les empreses alimentàries, la restauració o el turisme gastronòmic.

A Espanya, les fires d’Alimentaria Exhibitions se celebren als recintos de Montjuic i Gran Vía de Fira de Barcelona.

Divesified CommunicationsFeira Internacional de Lisboa (FIL) i E.J Krause México són partners d’Alimentaria Exhibitions en l’organització internacional d’alguns dels seus salons.

– See more at: http://www.alimentaria.com/ca/quienes-somos#sthash.rowXl8yv.dpuf

Detalls del projecte

  • CLIENT: Open BCN
  • SERVEI: Web
  • DATA: Maig 2011
Related Projects