Web de Zenaqua

Home / / Web de Zenaqua
Lloc web de Zenaqua desenvolupat amb una plantilla Wordpress. Gràcies a això es va poder dur a terme amb una relació qualitat/preu molt competitva.

Descripció

Pàgina web de Zenaqua, realitzada a través de agència de comunicació Mosaiking. Aquest lloc web, es va realitzar amb gestor de continguts WordPress i es va treballar sobre una plantilla triada pel client. Gràcies a això es va poder dur a terme amb una relació qualitat/preu molt competitva.

Zenaqua treballa amb un sistema de monitorització, supervisió i control l’objectiu principal és gestionar eficientment tots els elements susceptibles de ser automatitzats en una instal lació d’aqüicultura terrestre, tant per a investigació, producció com per aquariologia.

Els elements principals del sistema són els mòduls de recirculació IRTAmar®, dels quals Ingesom és el fabricant exclusiu. Al voltant dels mòduls IRTAmar® s’ha desenvolupat el control de la resta d’elements de la instal · lació com a unitats de control d’alimentadors, control de fotoperíode, reimpulsión i ventilació, entre d’altres.

Detalls del projecte

  • CLIENT: Zenaqua
  • SERVEI: Web
  • DATA: Maig 2012
Related Projects