Web Mas Pigot

Home / / Web Mas Pigot

Descripció

Disseny i programació de la web de la casa rural Mas Pigot.

Situada a nomès 10 km de Vilafranca del Penedès, a 40 minuts de Barcelona  i 25 min de Sitges.

Mas Pigot es troba sobre un petit turó al cor de la comarca del Penedès. La seva ubicació privilegiada permet a los hostes  gaudir d’unes magnifiques vistes de vinyes i boscos.

La masia, totalment restaurada, te dues plantes amb capacitat per 15 persones. Consta de set habitacions dobles  i una habitació triple, sis de las habitacions amb bany propi i un bany complet independent.  Disposa d’un menjador ampli, dos sales d’estar amb TV, sala de jocs, cuina completament equipada, llar de foc, calefacció central y un pati interior.

A l’exterior, la piscina esta envoltada d’una gran zona de gespa amb hamaques i una zona amb sofàs para gaudir  de la posta de sol i les magnifiques vistes.

La barbacoa està coberta i s’obre al exterior des de un porxo. Tot just darrera hi ha una sala de jocs amb taula de ping-pong.

Durant les estaciones de menys calor, la piscina es cobreix i es pot seguir utilitzant i gaudint.


Alimentaria Exhibitions es una societat de Fira de Barcelona que organitza importants esdeveniments internacionals de referència a Europa i Llatinoamèrica dedicats al sector alimentari. Entre ells, Alimentaria en Barcelona, Lisboa i México; Bta. Barcelona Tecnologíes de l’Alimentació, Seafood Expo Southern Europe i Barcelona Degusta.

Amb seu a Barcelona, Alimentaria Exhibitions té xarxa d’agents internacionals en més de 45 països per obrir mercats i donar suport a la indústria alimentària en el seu creixement i expansió internacional.

Els salons d’Alimentaria Exhibitions reuneixen la millor oferta sectorial, atreuen als principals operadors del mercat i mostren les últimes tendències i avenços en R + D + i de la indústria alimentària. Fomenten, així mateix, el networking comercial i les reunions de treball amb compradors de tot el món per promoure oportunitats de negoci.

El seu model firal es basa en la innovació permanent i en la creació d’espais disruptius que aporten coneixement i propostes als reptes actuals de les empreses alimentàries, la restauració o el turisme gastronòmic.

A Espanya, les fires d’Alimentaria Exhibitions se celebren als recintos de Montjuic i Gran Vía de Fira de Barcelona.

Divesified CommunicationsFeira Internacional de Lisboa (FIL) i E.J Krause México són partners d’Alimentaria Exhibitions en l’organització internacional d’alguns dels seus salons.

– See more at: http://www.alimentaria.com/ca/quienes-somos#sthash.rowXl8yv.dpuf

Detalls del projecte

  • CLIENT: Mas Pigot
  • SERVEI: Web
  • DATA: Novembre 2014
Related Projects