Newsletter Nouclima

Home / / Newsletter Nouclima

Descripció

Disseny, maquetació i programació de campanyes d’email marketing i newsletter per a Nouclima.

Empresa dedicada a l’auditoria energètica que com a objectiu aconseguir la màxima eficiència a l’hora de realitzar instal·lacions, manteniment i reparacions de sistemes de calefaccions i aire condicionat.

Situats a Vilanova i la Geltrú, oferim serveis a les comarques del Garraf, Alt i Baix Penedès, Anoia, Barcelonès i Baix Llobregat.

Ens avalen més de 25 anys d’experiència i la contínua confiança dels nostres clients.

El nostre equip està format per professionals altament qualificats i especialitzats en sistemes de calefacció i aire condicionat. Actualment, abastem sectors tan variats com el bancari, l’industrial, l’immobiliari, el comercial i el domèstic.

Li vam realitzar una auditoria energètica, sense cap compromís, per estudiar la millor manera d’estalviar energia i despeses en la factura de la llum.

Alimentaria Exhibitions es una societat de Fira de Barcelona que organitza importants esdeveniments internacionals de referència a Europa i Llatinoamèrica dedicats al sector alimentari. Entre ells, Alimentaria en Barcelona, Lisboa i México; Bta. Barcelona Tecnologíes de l’Alimentació, Seafood Expo Southern Europe i Barcelona Degusta.

Amb seu a Barcelona, Alimentaria Exhibitions té xarxa d’agents internacionals en més de 45 països per obrir mercats i donar suport a la indústria alimentària en el seu creixement i expansió internacional.

Els salons d’Alimentaria Exhibitions reuneixen la millor oferta sectorial, atreuen als principals operadors del mercat i mostren les últimes tendències i avenços en R + D + i de la indústria alimentària. Fomenten, així mateix, el networking comercial i les reunions de treball amb compradors de tot el món per promoure oportunitats de negoci.

El seu model firal es basa en la innovació permanent i en la creació d’espais disruptius que aporten coneixement i propostes als reptes actuals de les empreses alimentàries, la restauració o el turisme gastronòmic.

A Espanya, les fires d’Alimentaria Exhibitions se celebren als recintos de Montjuic i Gran Vía de Fira de Barcelona.

Divesified CommunicationsFeira Internacional de Lisboa (FIL) i E.J Krause México són partners d’Alimentaria Exhibitions en l’organització internacional d’alguns dels seus salons.

– See more at: http://www.alimentaria.com/ca/quienes-somos#sthash.rowXl8yv.dpuf

Detalls del projecte

  • CLIENT: Nouclima
  • SERVEI: E-mail Marketing
  • DATA: Gener 2014
Related Projects