Newsletter Applus+

Home / / Newsletter Applus+

Descripció

Disseny, maquetació i programació de campanyes d’email marketing per a Applus+.

Applus+ és una de les empreses líders mundials en inspecció, assajos i certificació. Estem reconeguts com una referència global en qualitat i integritat. Amb 19 000 empleats, comptem amb una xarxa de més de 350 oficines i laboratoris en més de 60 països de tots els continents. Oferim solucions per a clients en tot tipus de sectors per tal de garantir que els seus actius i productes compleixin les normes i reglaments mediambientals, de qualitat, salut i seguretat.

Applus+ és una empresa acreditada per les principals organitzacions internacionals. Els nostres serveis independents ajuden a empreses de sectors com el petroli i gas, energètic, automoció, industrial o telecomunicacions, entre d’altres. Gràcies als nostres equips de tècnics i experts tractem de millorar el rendiment dels nostres clients i reduir els seus riscos.

La visió d’Applus+ persegueix l’ètica i la integritat, les avaluacions independents, l’orientació al client i la seguretat en el treball.

Applus+ compta amb nombroses acreditacions, reconeixements i acords a nivell mundial, i el nostre coneixement i experiència ens proporcionen una gran capacitat per superar els reptes de la regulació, el mercat i la cadena de subministrament. Sigui on sigui, necessiti el que necessiti, tractarem d’oferir-li una solució tecnològica i un servei complet per salvaguardar els actius de la seva empresa i el medi ambient.

Alimentaria Exhibitions es una societat de Fira de Barcelona que organitza importants esdeveniments internacionals de referència a Europa i Llatinoamèrica dedicats al sector alimentari. Entre ells, Alimentaria en Barcelona, Lisboa i México; Bta. Barcelona Tecnologíes de l’Alimentació, Seafood Expo Southern Europe i Barcelona Degusta.

Amb seu a Barcelona, Alimentaria Exhibitions té xarxa d’agents internacionals en més de 45 països per obrir mercats i donar suport a la indústria alimentària en el seu creixement i expansió internacional.

Els salons d’Alimentaria Exhibitions reuneixen la millor oferta sectorial, atreuen als principals operadors del mercat i mostren les últimes tendències i avenços en R + D + i de la indústria alimentària. Fomenten, així mateix, el networking comercial i les reunions de treball amb compradors de tot el món per promoure oportunitats de negoci.

El seu model firal es basa en la innovació permanent i en la creació d’espais disruptius que aporten coneixement i propostes als reptes actuals de les empreses alimentàries, la restauració o el turisme gastronòmic.

A Espanya, les fires d’Alimentaria Exhibitions se celebren als recintos de Montjuic i Gran Vía de Fira de Barcelona.

Divesified CommunicationsFeira Internacional de Lisboa (FIL) i E.J Krause México són partners d’Alimentaria Exhibitions en l’organització internacional d’alguns dels seus salons.

– See more at: http://www.alimentaria.com/ca/quienes-somos#sthash.rowXl8yv.dpuf

Detalls del projecte

  • CLIENT: Applus+
  • SERVEI: E-mail Marketing
  • DATA: Febrer 2012
Related Projects