Llibre Marketing para el caos

Home / / Llibre Marketing para el caos

Descripció

Disseny i maquetació de cobertes i tripa del llibre Vender en tiempos de incertidumbre, marketing para el caos publicat per Editorial Rasche i escrit per David Pérez.

Caos, en grec, no significa el desordre sinó només l’impredictible.

Hem estat nosaltres els que hem donat després aquest nou significat; i així, contraposem caos a ordre, com si l’ortodòxia fos l’única clau de la nostra felicitat. Ni la pròpia natura ni, per descomptat, el progrés de la Humanitat es basen tan sols en la cara ordenada i convencional d’aquesta moneda. La vida mateixa necessita de l’heterodòxia i d’un cert nivell de desordre que actuï de catalitzador per a la recerca i per al desenvolupament de nous horitzons.

Ordre i Caos són dos contrapunt necessari de qualsevol activitat humana. De la mateixa manera que en el curs dels rius, els recessos precedeixen ─y succeeixen, después─ als aparentment desordenats salts de la seva aigua, en les diferents ciències (i molt més en què s’analitza el nostre comportament com a compradors i com Venedors , que és el nostre cas) l’ortodòxia s’ha de complementar sempre amb la innovació creativa, per tal de generar nous paradigmes des dels quals el món segueixi el seu avanç.

Aquest llibre de màrqueting tracta d’això: de la ciència del màrqueting i de la venda. Activitats ambdues que es vénen donant entre nosaltres (encara que no tan metodizadas com ara, clar) des que els primers éssers humans van prendre consciència que els sobraven algunes de les coses que posseïen, i que al seu voltant hi havia veïns a qui els podien fer falta.

No són temps per aturar-se ni per deixar d’arriscar. Aquest llibre anima el lector a fer-ho, i li assenyala algunes pautes expertes de millora per a la seva activitat professional i per a les de les seves empreses i negocis.

Detalls del projecte

Related Projects