Llibre La gestión estratégica de plantillas de futbol profesional

Home / / Llibre La gestión estratégica de plantillas de futbol profesional

Descripció

Disseny i maquetació de cobertes i tripa del llibre La gestión estratégica de plantillas de futbol profesional publicat per Editorial Rasche i escrit per Fernando Martín i Ignacio Urrutia i pròleg de Vicente del Bosque.

L’objectiu d’aquest llibre és crear una metodologia de valoració de les plantilles de futbol professional que permeti mesurar la posició competitiva dels equips, amb la idea de construir un nou idioma a la gestió de jugadors que englobi des de la planificació de la carrera professional de un jove talent fins a la valoració del preu d’un jugador consagrat.

Una obra amena i documentada que interessa tant al professional com a l’aficionat més inquiet.

El llibre està escrit per a tothom que li agrada aquest esport i aquells que estiguin interessats a saber més sobre les funcions dels directors esportius. Pot ajudar als consells d’administració dels clubs a fer un seguiment de les polítiques de reclutament, permet valorar el rendiment esportiu i proporciona raons per les quals un equip guanya o perd els partits, millorant la reflexió estratègica i ajudant a valorar els models de negoci dels clubs.

Detalls del projecte

Related Projects