Llibre La dicha de la sabiduría

Home / / Llibre La dicha de la sabiduría

Descripció

Disseny i maquetació de cobertes i tripa del llibre La dicha de la sabiduría publicat per Rigden Institut Gestalt i escrit per Yongey Mingyur Rimpoché.

Rigden Institut Gestalt va ser creada l’any 2006 amb el propòsit de canalitzar i donar a conèixer temes i sabers que ens toquen i commouen especialment. Tots emmarcats en un denominador comú: l’ajuda en el viatge de l’ànima en el qual cada ésser humà es troba embarcat al llarg de la seva vida.

Yongey Mingyur Rimpoché és un dels més celebrats mestres de meditació tibetans de la nova generació, i els seus ensenyaments han emocionat a gent de totes les creences al voltant del món. El seu primer llibre, L’alegria de la vida, va estar en la llista de més venuts del diari The New York Times i elogiat per personalitats conegudes com Richard Gere, Julian Schnabel per la seva claredat, el seu enginy, i la seva perspectiva única en la relació entre la ciència i el budisme.

Aquest el seu nou llibre, La felicitat de la saviesa, tracta de l’oportú i etern problema de l’ansietat en la nostra vida diària. «Des de la perspectiva budista, amb els seus 2.500 anys d’antiguitat», escriu Yongey Mingyur, «tots els capítols de la història humana podrien descriure com una”era d’ansietat . Aquesta ansietat que sentim ara ha format part de la condició humana des de fa segles». Davant d’això, què hem de fer? Hem escapar o hem de sucumbir? Tots dos camins ens dirigeixen inevitablement a complicar més les nostres vides. «El budisme», diu l’autor, «ofereix una tercera opció. Podem observar directament les emocions pertorbadores i els problemes que patim en la nostra vida, i veure’ls com esglaons que ens condueixen a la llibertat. En lloc de rebutjar-los o rendir-nos a ells, podem fer amistat amb ells, treballar amb ells per aconseguir una experiència duradora i autèntica de la nostra saviesa, confiança, claredat i felicitat intrínseques».

 

Detalls del projecte

Related Projects