Llibre Gestión estratégica de favores

Home / / Llibre Gestión estratégica de favores

Descripció

Disseny i maquetació de cobertes i tripa del llibre Gestión estratégica de favores publicat per Editorial Rasche i escrit per Ignacio Urrutia.

Aquest llibre té com a objectiu la reflexió sobre la influència dels favors en les organitzacions. Els favors sempre han tingut connotacions negatives, sobretot en els ambients més materialistes, que postulen que darrere d’una acció hi ha una reacció en forma monetària o material.

No obstant això, hi ha un corrent de pensament que planteja la teoria que fomentar la realització de favors a l’empresa és fonamental per crear un ambient de treball que afavoreixi la lleialtat i la confiança. Si tens dubtes sobre si els favors mouen el món, si no saps si és positiu o és negatiu, et proposem l’aventura de llegir-lo. Trobaràs anècdotes i reflexions que et poden ajudar a detectar el bo que és fer favors, i més tard, dels perills de fer (o no fer-los).

A través d’aquest llibre, veuràs el enormement atractiu que resulta el debat entre amics, companys, etc., encara que de vegades pot resultar un tema tabú. Fes bé els deures i comença regalant el llibre perquè pot ser l’inici d’una bella cadena. De què? De favors.

Detalls del projecte

Related Projects