Llibre The bass clarinet

Home / / Llibre The bass clarinet

Descripció

Disseny i maquetació de cobertes i tripa del llibre The bass clarinet publicat per Periferia Music i escrit per Harry Sparnaay.

Harry Sparnaay, el clarinetista baix que ha estat sovint presentat com a solista prominent, llança l’estudi més estès i rigorós en clarinet baix. S’ocupa dels aspectes tècnics exhaustius i posa l’accent en els recursos de la música actual com multifònics, microtons i diversos efectes. Tot està il·lustrat amb taules de digitació i hi ha més de 100 exemples d’àudio.

Vostè sabrà sobre la vida personal d’Harry i una gran quantitat que cal saber sobre la història del clarinet baix, el seu repertori, estudis i recursos. D’altra banda, la biografia de l’autor recopila informació sobre la seva dedicació l’ensenyament d’aquest instrument durant tota la seva vida i la seva presentació en sales de concerts de tot el món com a solista, membre de grups de cambra i conjunts.

És un llibre per a usar com a referència, essencial per a clarinetistes, professors de clarinet, compositors i musicòlegs, escrit per l’autoritat més important en el clarinet baix.

 

Detalls del projecte

  • CLIENT: Periferia Music
  • SERVEI: Editorial
  • DATA: Abril 2010
Related Projects