Cartellería BTA

Home / / Cartellería BTA

Descripció

Realització de múltiples adaptacions de la creativitat de la fira BTA – Barcelona Tecnología de la Alimentación 2015. En aquest cas la tasca era fer l’adaptació del format per a cartellería partint d’un arxiu vectorial d’un catàleg.

Bta. és la fira amb l’oferta més innovadora i diversa en maquinària i tecnologia per a la indústria alimentària i s’organitza en 3 salons: Tecnocàrnica, Tecnoalimentaria i Ingretecno. La seva celebració conjunta amb Hispack, el saló internacional de l’envàs, la converteix en la fira més gran de tecnologia per a l’alimentació que se celebrarà a Europa el 2015.

Bta. 2015 acollirà a més de 500 empreses expositores. El 2012, 519 marques hi van ser presents, de les quals 263 provenien de 30 països diferents. A la finalització del saló, 9 de cada 10 expositors havien confirmat la seva participació a Bta. 2015.

Alimentaria Exhibitions és una societat de Fira de Barcelona dedicada a l’organització d’esdeveniments internacionals per al sector alimentari, la restauració, hostaleria i tecnologia alimentària que són referents a Europa i Llatinoamèrica.

Detalls del projecte

Related Projects